• Celesta Beauty webshop
  • Vandaag besteld, morgen verstuurd met post.nl

Celesta Beauty leidschendam www.celestabeauty.nl heeft nu ook een webshop. 

In de salon werk ik met de producten van Decaar, Hydropeptide en Ernami Cosmetics. Speciaal voor huidverbetering en alleen in de betere salons verkrijgbaar.

In de webshop staan de producten van Ernani Cosmetics, Yodeyma eau de parfum

en Bolero Cosmetics. 

 

Ernani Cosmetics huidverbetering

In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani Lata. Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveel mogelijk natuurlijke, werkzame ingrediënten en betaalbaar voor u.  Al onze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven! Ernani verkoopt 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten. 

 

Bolero Cosmetics 

Exclusief, maar scherp geprijsd

De lijn van Bolero Cosmetics bestaat uit een bronzing poeder, shaper, wenkbrauwpoeder, semi-permanente Duo Eyeliner, Lipliner Duo en Lash Extender. Ook heeft het label eigen, exclusieve kwasten ontworpen die perfect aansluiten bij haar producten. De items zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Het betreft exclusieve make-up in een prijsklasse van €15 tot €30.

Bolero in de wereld van televisie, film en theater
Belangrijk om hierbij te vermelden is dat je van elk product een minimale hoeveelheid nodig hebt. Zo kunt u bij aanbevolen gebruik tot twee jaar doen met onze beroemde bronzing poeder. Leuk om te weten is dat de Bolero Cosmetics producten veel worden gebruikt in de wereld van televisie, film en theater; het bewijs dat Bolero Cosmetics kwaliteit uitstraalt, garandeert en levert.

 

Yodeyma eau de parfum

Yodeyma is een Spaans bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren van hoge kwaliteits  parfums. Ze bestaan al meer dan 25 jaar en zijn aktief in 23 Europesche landen.

Het merk Yodeyma heeft parfums in het assortiment voor zowel heren als dames. De geuren variëren van bloemig, fris, zoet tot kruidig en houtig.

Yodeyma staat bekend om de wereldberoemde geuren. De imitatie parfums zijn voordelig geprijsd, maar toch van zeer goede kwaliteit. Iedere parfum wordt in 2 formaten geleverd.  

Alle geuren zijn Eau de parfum, klanten zijn zeer enthousiast over deze lijn. 

 

Mocht je vragen hebben over een bestelling of een product, stuur even een appje of een email.

Ik werk ook in de salon maar reageer altijd binnen een paar uur, mochten er andere vragen zijn, hoor ik het graag.

Liefs,

Cora

Celesta Beauty Leidschendam.